video corpo

Valchromat® decorative panel SNITT
for furniture

Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Valchromat® decorative panel
Add to favorites
Compare this product
 

Characteristics

Material
Valchromat®
Applications
for furniture

Description

SNITT is a structure that was first used in the "The House of Detention" exhibition at Clerkenwell Design Week in the UK, as an installation that could be accessible to the general public, where visitors could wander about and also find a quiet area to sit down and rest. This project was developed with the intention to create a shelter, in a semi-private environment, inside a crowded room or outdoor area. The SNITT installation is a multi-faceted project that may present itself in the form of a piece of furniture, a three-dimensional sculpture, a façade system or an element that encourages movement and creates semi-private environments in public spaces. In the two installations already produced, Valchromat Black was used in the first and Light Grey in the second one. Architects/designers: ctrl+n KONTUR Arkitektur + konstruksjon as Tuyo designstudio Kirstie Little Center Stage

Catalogs

No catalogs are available for this product.

See all of Valchromat‘s catalogs

Other Valchromat products

Projects

*Prices are pre-tax. They exclude delivery charges and customs duties and do not include additional charges for installation or activation options. Prices are indicative only and may vary by country, with changes to the cost of raw materials and exchange rates.